Fudbal

Real vraća Varana i Kazemira?

Real vraća Varana i Kazemira?
Foto: Screenshot/X.com | Real vraća Varana i Kazemira?

Fudbaleri Mančester junajteda Rafael Varan i Kazemiro mogli bi na kraju sezone da se vrate u madridski Real, prenosi britanski "San".

Varan (30) je od 2011. do 2021. igrao za Real, a potom je za 45 miliona evra stigao u Mančester junajted. Francuski fudbaler je za klub sa "Old Traforda" ukupno odigrao 87 mečeva i postigao je dva gola.

Kazemiro (32) je u Mančester junajted stigao 2022. iz madridskog kluba za oko 80 miliona evra. Brazilski fudbaler je za engleski klub nastupio na 69 utakmica i 11 puta se upisao u listu strijelaca.

Britanski" San" navodi da rukovodstvo Reala razmatra mogućnost da angažuje dvojicu fudbalera Mančester junajteda, koji će na kraju sezone da napuste klub sa "Old Traforda".

"Novi suvlasnik Mančester junajteda Džim Retklif odlučio je da na kraju sezone proda Kazemira i Varana. On želi da klub povrati dio uloženog novca u dvojicu fudbalera", navode britanski mediji.

Mančester junajted planira da za dvojicu fudbalera traži obeštećenje od oko 100 miliona evra. Interesovanje za Kazemira i Varana pokazali su i klubovi iz Saudijske Arabije. (Tanjug)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije