Fudbal

Remi Zvezde u Bernu

Remi Zvezde u Bernu
Foto: Twitter | Remi Zvezde u Bernu

Fudabaleri Crvene zvezde igrali su večeras neriješeno sa ekipom Jang Bojsa u bernu, u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona.

Domaći tim je pred više od 30.000 gledalaca na stadionu "Švajcarska" poveo golom Rožea Asalea u 7, ali je Zvezda uspela da preokrene preko Miloša Degeneka u 18. i debitanata Matea Garsije u 46, da bi Gijom Oro iz penala u 76. minutu spriječio poraz Jang Bojsa.

Tim Vladana Milojevića ostao je bez velikog trijumfa prije svega zahvaljujući video tehnologiji (VAR), jer prvobitno sudija Dani Makeli nije video nesmostren start Ričmonda Boaćija nad Nikolasom Ngamaleom, ali je na poziv iz VAR sobe odlučio da pogleda snimak i svira penal, ruku na srce ispravan, prije nego što je Oro bio siguran.

Bez obzira na to, prvak Srbije je ostvario odličan rezultat, identičan kao prije 15 godina protiv istog rivala u kvalifikacijama za LŠ, i sa velikim izgledima čeka revanš u Beogradu i "deja vu" eliminacije "mladih momaka".

Posebno što će imati veliku podršku navijača, ali i spremnijeg Garsiju koji je već večeras najavio da će biti veliko pojačanje.

Revanš na stadionu "Rajko Mitić" na programu je sljedećeg utorka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije