Fudbal

Ronaldo se vraća na pregovore s Mančester junajtedom

Ronaldo se vraća na pregovore s Mančester junajtedom
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | Ronaldo se vraća na pregovore s Mančester junajtedom

Fudbaler Mančester junajteda, portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo, vraća se u Englesku na razgovore s čelnicima kluba sa "Old traforda" o svojoj budućnosti, prenosi britanski "Atletik".

Ronaldo je iz porodičnih razloga propustio predsezonsku turneju engleskog kluba po Aziji i Australiji. On se trenutno nalazi u Portugalu, a u Mančester bi trebalo da stigne danas ili sutra.

Portugalski fudbaler je navodno više puta izjavio da želi da napusti engleski klub ako stigne odgovarajuća ponuda. Međutim, rukovodstvo "crvenih đavola" je ponovilo da Ronaldo nije na prodaju, jer očekuje da portugalski fudbaler bude važan dio tima u novoj sezoni. On bi trebalo da razgovara i sa menadžerom kluba Erikom ten Hagom.

Izvori bliski čelnicima Mančester junajteda tvrde da će Ronaldo najvjerovatnije da ostane u redovima "crvenih đavola", iako je njegov menadžer Žorž Mendeš navodno pregovarao sa Čelsijem i madridskim Atletikom.

Ronaldu ima ugovor sa Mančester junajtedom do juna naredne godine uz mogućnost produženja na još jednu sezonu.

Portugalac je kao glavne razloge za odlazak iz kluba naveo izostanak iz Lige šampiona u narednoj sezoni i nedostatak ambicija "crvenih đavola" da se bore za trofeje.

Junajted otvara novu sezonu Premijer lige kod kuće sa Brajtonom 7. avgusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije