Fudbal

Ronaldo tamo gdje je sve počelo - čeka se agent

Ronaldo tamo gdje je sve počelo - čeka se agent
Foto: Tanjug/AP | Ronaldo tamo gdje je sve počelo - čeka se agent

Fudbaler Mančester junajteda i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo trenutno se nalazi u Lisabonu, otkrio je portugalski novinar Pedro Sepulveda.

Ronaldo je navodno prelomio da ne želi da nastavi karijeru u Mančester junajtedu sa kojim ima ugovor do juna naredne godine.

Portugalski fudbaler zbog porodičnih razloga nije otputovao sa "crvenim đavolima" na pripreme u Aziju i Australiju.

"On je i dalje u Lisabonu. Ne krije se po nekim evropskim gradovima, već se po svom običaju krije od medija i ljudi koji žele da ga vide. Primijećen je na terasi svog apartmana, a na društvenim mrežama objavljuje slike kako samostalno radi i trenira. I dalje čeka šta će da mu kaže menadžer Žorž Mendeš. Još ne zna da li će otputovati za Mančester. A i ako otputuje, to ne znači da će ostati u Junajtedu. Naredni dani su ključni, jer ne možemo da zamislimo Ronalda kako prolazi pripremni period bez kluba", istakao je Sepulveda.

Portugalski mediji navode da su svi planovi Mendeša pali u vodu, jer je Ronalda nudio Realu, Bajernu, Čelsiju i Atletiku, ali nijedan klub nije bio zainteresovan za angažovanje portugalskog fudbalera.

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag je više puta rekao da računa na Ronalda u novoj sezoni.

(B92.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije