Fudbal

Rouz upravi Totenhema: Dovedite pojačanja, ali ne preko Gugla

Rouz upravi Totenhema: Dovedite pojačanja, ali ne preko Gugla
Foto: Ilustracija | Rouz upravi Totenhema: Dovedite pojačanja, ali ne preko Gugla

Fudbaler Totenhema Deni Rouz pozvao je upravu kluba da dovede respektabilna pojačanja, a ne igrače preko interneta i Gugl pretraživača.

"Ne kažem da moramo da dovedemo 10 fudbalera, već dvojicu ili trojicu, ali ne onih koje moraš da "guglaš" i saznaš ko su. Mislim na prava pojačanja. Čuo sam saigrače kako kažu ne treba nam više igrača, ali ne slažem se sa tim", rekao je Rouz za britanski San.

On je kao pravi primer naveo transfer Rafaela van der Varta iz Real Madrida 2010. godine.

"U tom trenutku pomislio sam "Au, kako smo njega doveli?". Novajlije takvog renomea su nam potrebne. Ostalo je još tri nedjelje do kraja prelaznog roka, pogledajte samo šta je sve uradio Mančester siti ili Junajted", rekao je Rouz i izrazio želju da dođe vezista Evertona Ros Barkli.

Londonski klub ovog ljeta prodao je Kajla Vokera (Mančester siti, 51 milion evra), Nabila Bentaleba (Šalke, 19), Klintona Nžija (Marsej, 7) i Federika Facija (Roma, 3,75), a do sada niko nije došao.

"Nisam želio da vidim odlazak Vokera. Pričao sam menadžeru Poketinu da pokuša da ga zadrži, ali nije uspio. Vjerujem da će ga Tripije na pravi način odmeniti", zaključio je Rouz.

Riječi odličnog lijevog beka dolaze u trenutku kada se za njegove usluge ozbiljno interesuju Mančester junajted i Čelsi.

Engleski mediji prenose da Rouz ima želju da napusti Totenhem jer želi da se bori za trofeje i smatra da to nije moguće u klubu sa Vajt Hart Lejna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije