Fudbal

Salah i najveća kvota na Liverpool nisu izgovor za Džeku i Inter

Salah i najveća kvota na Liverpool nisu izgovor za Džeku i Inter
Foto: N.N. | Salah i najveća kvota na Liverpool nisu izgovor za Džeku i Inter

Vratila nam se Liga šampiona. Večeras će svjetla bine biti usmjerena prema stadionu Giuseppe Meazza u Milanu. Inter i Džeko dočekuje Liverpool u prvom meču osmine finala najjačeg klupskog takmičenja na tlu Starog kontinenta, a Mozzartovi bukmejkeri pripremili su najveću kvotu na svijetu za trijumf tima Jirgena Klopa u gradu mode.

Osim prvog meča osmine finala Lige šampiona, Mozzart nudi i najjače kvote za trijumf Genka protiv Mehelena u belgijskoj Jupiler ligi.

INTER - LIVERPOOL (SRIJEDA, 21.00), DVOJKA 2,20

Izabranici trenera Jirgena Klopa imaju ulogu favorita u duelu osmine finala Lige šampiona. Nerazzurri traže povratak na vrh Evrope. Antonio Conte je vratio Inter na italijanski tron, ali su skromni rezultati u društvu najboljih. Tri prethodne sezone tim iz Milana nije uspio da prođe grupnu fazu. Nerazuri sa Simoneom Inzagijem uspjeli su da se plasiraju među 16 najboljih timova Evrope ove jeseni, ali sada ih čekaju strašni "redsi". Ovo je prvi put u deceniji da je Inter u nokaut fazi Lige šampiona. Liverpool dobro gura u Premijer ligi, jedini koji može da ugrozi lidera Manchester Cityja. Klop je rekao za Inter da je najbolji tim u Italiji. Njemački stručnjak nema problema sa sastavom tima. U konkurenciji je i kapiten Jordan Henderson, dok bi debitovalo i zimsko pojačanje iz Porta, Kolumbijac Luis Diaz. Inter će se pridružiti drugoplasiranoj ekipi Premijer lige bez povrijeđenih Robina Gossensa, Joaquina Corree i Matthiasa Vecina, dok će se Alessandro Bastoni vratiti u tim nakon oporavka od povrede skočnog zgloba. Lautaro Martinez će dobiti priliku prije Alexisa Sancheza, iako Gaučos nije postigao gol u posljednjih 12 mečeva Lige prvaka. Inter se posljednji put sastao s Liverpoolom 2008. godine, kada je Rafael Benitez predvodio tim sa Enfilda. "Redsi" su pobijedili sa 2-0 i 1-0 u oba meča osmine finala.

GENK - MECHELEN (SRIJEDA, 18.45), KEC 1,70

Bliži se kraj prvog dijela sezone u belgijskoj Jupiler ligi. Genk je razočaran, teško će doći do četvrtog mjesta koje vodi u doigravanje za šampiona. Popularni "Štrumfovi" imaju 10 bodova manje od četvrtoplasiranog Anderlechta. Mechelen ima bolje šanse od vicešampiona Belgije, ima četiri boda više i u boljoj je formi. Vezao je tri trijumfa u prvenstvu. Domaćin je u posljednje vrijeme bio odličan na svom terenu, imao je tri uzastopne pobjede, ali u gostima reda poraze. Mechelen je takođe klasična "domaćica", slabo igra van svog stadiona. U prvom dijelu prvenstva, u duelu ovih ekipa, rezultat je bio 1:1. Prošle sezone Genk je dva puta na svom

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije