Fudbal

Salihamidžić o Kuasiju: Doveli smo jednog od najvećih talenata

Salihamidžić o Kuasiju: Doveli smo jednog od najvećih talenata
Foto: fcbayern.com | Salihamidžić o Kuasiju: Doveli smo jednog od najvećih talenata

Fudbalski klub Bajern doveo je francuskog reprezentativaca Tangija Kuasija (18) iz Pari Sen Žermena, a u Minhen je stigao kao slobodan igrač.

Iako su Francuzi mjesecima uvjeravali navijače da će zadržati talentovanog fudbalera nisu uspjeli da ga zadrže. Kuasi je sa njemačkim klubom potpisao ugovor do 30. juna 2024. godine.

"Veoma sam srećan što ću igrati za Bajern. To je veliki klub sa bogatom tracicijom i nadam se da ću biti uspješan i odigrati mnogo utakmica. Naporno ću raditi da bih to ostvario", rekao je Kuasi a prenio sajt Bajerna.

Hasan Salihamidžić, direktor sportskih aktivnosti u minhenskom klubu istakao je zadovoljstvo angažovanjem mladog reprezentativca Francuske.

"Veoma smo srećni što smo uspjeli da dovedemo Kuasija. Prema našem mišljenju on je jedan od najvećih talenata u Evropi. Najbolje igra na poziciji centralnog defanzivca, ali može da igra na još nekim pozicijama i sigurni smo da će ojačati naš tim", rekao je Salihamidžić dodajući da su u Bajernu sigurni će imati sjajnu karijeru u ovom klubu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije