Fudbal

Sančez predstavljen, sekunda nedostajala da se odmah povrijedi

Sančez predstavljen, sekunda nedostajala da se odmah povrijedi
Foto: Twitter | Sančez predstvaljen, sekunda nedostajala da se odmah povrijedi

Čileanski fudbaler Aleksis Sančez predstavljen je kao novi napadač Olimpik Marseja, a tokom prvog susreta sa navijačima malo je nedostajalo da se ozbiljnije povrijedi.

Iskusni napadač je nedavno raskinuo saradnju sa Interom i nakon toga je potpisao dvogodišnji ugovor s francuskim velikanom. U Marseju je dočekan kao velika zvijezda što bez dileme i jeste, a navijači tima sa "Velodroma" su u ekstazi zbog novog pojačanja od kojeg očekuju velike stvari.

 

Sančez je po dolasku odlučio da pozdraviti navijače i mogao je da se povrijedi. Trčao je da pozdravi navijače i stao je na jednu od dimnih bombi koja je bačena na pod i u jednom trenutku je izgubio ravnotežu, ali na njegovu sreću ostao je na nogama.

 

Prije Intera Sančez je nosio dres Mančester junajteda, Arsenala, Barselone, Udinezea, Kolo Kola, River Platea i Kobreloe.

Dodajmo i to da su navijači prilikom dolaska Sančeza napravili veliku bakljadu, ali su i iza sebe ostavili gomilu smeća. Društvenim mrežama kruže fotografije dvojice mladih navijača ovog kluba koji su odlučili da ostanu malo duže i pokupe sve što su njihove kolege ostavile iza sebe.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije