Fudbal

Sari: Napoli Skudeto izgubio u hotelskoj sobi

Sari: Napoli Skudeto izgubio u hotelskoj sobi
Foto: Ilustracija | Sari: Napoli Skudeto izgubio u hotelskoj sobi

Menadžer Čelsija Muricio Sari izjavio je da njegov bivši klub Napoli zaslužuje da osvoji Skudeto i prekine Juventusovu vladavinu u Italiji.

Sarijev Napoli je prošle sezone osvojio čak 91 bod, ali ni to nije bilo dovoljno da bude ispred Juventusa, već samo za rekordan broj poena drugoplasiranog u Seriji A.

"Nadam se da je vreme za Skudeto, dugo ga čekaju navijači. Napulj je fantastičan grad, zaslužuje titulu šampiona. Kao navijač Napolija drago mi je što je došao Anćeloti, osvojio je sve što se moglo osvojiti",  rekao je Sari za lokalni "Il Matino".

Harizmatični stručnjak smatra da je Juventus došao do šampionskog naslova zahvaljujući velikom preokretu nad Interom, koji su igrači Napolija ispratili i legli kasno, prije ključnog poraza od Fiorentine.

"Možda će se mnogi smijati, ali svako ko je igrao zna da smo Skudeto izgubili u hotelskoj sobi",  poručio je Sari i izrazio želju da se jednog dana ponovo vrati u podno Vezuva.

Napoli, koji na Skudeto čeka od 1990. godine, biće rival Crvenoj zvezdi u grupnoj fazi Lige šampiona zajedno sa Liverpulom i Pari Sen Žermenom.

Upravo će italijanski vicešampion prvi da gostuje u Beogradu 18. septembra na startu elitnog takmičenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije