Fudbal

Sastanci u N/FS BiH: Utakmice uskoro sa publikom?

Sastanci u N/FS BiH: Utakmice uskoro sa publikom?
Foto: nfsbih.ba | Sastanci u N/FS BiH: Utakmice uskoro sa publikom?

Predstavnici Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i Ministarstva zdravlja Federacije BiH na današnjem sastanku u Sarajevu razgovarali su o mogućnosti prisustva publike na utakmicama m:tel Premijer lige BiH pod posebnim uslovima i uz određena ograničenja.

O ovoj temi će se razgovarati na narednom sastanku Kriznog štaba Ministarstva zdravlja FBIH i postoji mogućnost da se u narednom periodu odobri prisustvo publike na utakmicama, saopšteno je iz N/FS BiH.

Utakmice se igraju bez prisustva publike zbog pandemije virusa korona i na snazi su zabrane većeg okupljanja kako bi se spriječilo širenje kovida-19.

NS/FS BiH su na sastanku predstavljali izvršni direktor Sektora za sport Elmir Pilav, predsjednik Takmičarske komisije Milorad O. Lale i potpredsjednik Komiteta za sportsku medicinu Adnan Šatrović, dok su u ime Ministarstva prisustvovali pomoćnik ministra za javno zdravlje Goran Čerkez i savjetnik ministra Vedran Marčinko.

Sutra će predstavnici N/FS BiH o istoj temi razgovarati i sa predstavnicima Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije