Fudbal

Savo Milošević blizu klupe Partizana

Savo Milošević blizu klupe Partizana
Foto: N.N. | Savo Milošević blizu klupe Partizana

Ništa ko zna koji put od Ilije Stolice, nema ni povratka Marka Nikolića, na klupu Partizana bi veoma brzo trebalo da sjedne Savo Milošević.

To saznaju "Novosti", a ovo je iznenađujuća vijest za sve, jer se ime bivšeg golgetera crno-bijelih nije pominjalo u svim problematičnim situacijama u posljednje vrijeme kada bi ova tema bila otvorena u Humskoj.

Kad bi pozicija šefa stručnog štaba bila upražnjena, prvi gavorit je u poslejdnjih nekoliko puta bio Stolica. On se. međutim, ni na sastanku u ponedjeljak nije dogovorio sa čelnicima Partizana, koji su morali da krenu dalje u potragu za nasljednikom Zorana Mirkovića.

Velika želja uvijek je i Marko Nikolić, koji je sjajno komandovao do duple krune prije dvije godine. Postojali su i tu kontakti, ali dogovor nije postignut. Kad je i povratak Nikolića definitivno postao nemoguća misija, neočkivano je prvi plan izbio Savo Milošević.

Očekuje se da veoma brzo predsjednik Milorad Vučelić razgovara o detaljima sa bivšim asom. Ako postignu dogovor, sve bi morao da aminuje i Upravni odbor crno-bijelih. Sve to bi moglo da se dogodi veoma brzo, pa bi Milošević već u srijedu mogao da postane novi šef struke.

Savo Milošević je rođen 2. septembra 1973. godine u Bijeljini i još kao dječak došao je među crno-bijele. Dres prvog tima nosio je od 1992. do 1995. odigrao je 98 mečeva i postigao 65 pogodaka, a potom je dugo igrao u inostranstvu (Aston Vila, Saragosa, Parma, Espanjol, Selta, Osasuna, Rubin).

Dres reprezentacije nosio je čak 102 puta i postigao 37 golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije