Fudbal

Savo Milošević povukao ekipu sa terena

Savo Milošević povukao ekipu sa terena
Foto: Printscreen YouTube | Savo Milošević povukao ekipu sa terena

Matine u Beleku donio je mnogo uzbuđenja, samo jedan gol i prekid utakmice sa Vitorulom dva minuta prije kraja zbog nedosuđenog penala za Partizan poslije starta nad Stanojlovićem.

Ta odluka turskog sudije iznervirala je trenera crno-bijelih Savu Miloševića i natjerala da uđe u teren i naredi ekipi da krene u hotel, što je i učinjeno minut kasnije.

Na taj način nešto ranije je stavljena tačka na pobjedu crno-bijelih koju je prvencem u seniorskom pogonu donio Nemanja Jović - 1:0 (0:0).

Partizan je utakmicu počeo u sastavu N. Stevanović, Lutovac, Smiljanić, Vujačić, Urošević, Šćekić, L. Pavlović, Lakčević, F. Stevanović, Arambašić, Ivanović. U nastavku su igrali još Popović, Jović, Čolić, Stanojlović, Brežančić, Knežević i Škrbić.

Više uzbuđenja, a manje golova, doniojelo je prvo poluvrijeme. Pet minuta prije kraja prvog dijela igre Stevanović je odbranio penal Pituu, koji je nešto ranije skrivio poslije faula nad Munteanuom.

Promocija novih Partizanovih klinaca je mogla da krene na pravi način već u 15.minutu da je Savo Arambašić umjesto prečke pogodio mrežu. Ono što njemu nije uspelo jeste 17-godišnjem Nemanji Joviću u 69. minutu kada se sam izborio za šansu i sa desetak metara udarcem po zemlji postigao, ispostaviće se kasnije, pobjedonosni pogodak.

(novosti.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije