Fudbal

Sestra nestalog fudbalera: Molim vas, ne odustajte, još je živ

Sestra nestalog fudbalera: Molim vas, ne odustajte, još je živ
Foto: Screenshot | Sestra nestalog fudbalera: Molim vas, ne odustajte, još je živ

Sestra nestalog argentinskog fudbalera Emilijana Sale, Romina, zamolila je spasilačke službe da ne odustaje od potrage za njenim bratom.

U emotivnom obraćanju medijima nakon otkazivanja potrage za Emilijanom, Romina je rekla da vjeruje da je njen brat još uvijek živ i da je potrebno da se potraga nastavi kako bi bio spašen.

"Molim vas, molim vas! Ne prekidajte potragu. Razumijemo činjenice i mnogo cijenimo vaše napore", poručila je Romina spasilačkim službama, prenosi "Daily Mail".

"Želimo da zahvalimo klubovima i svima koji tragaju za Emilijanom, ali moja poruka svima je: 'Molim vas, moli vas, molim vas! Ne prestajte da ga tražite. Za mene, oni su još uvijek živi", ponovila je Romina Sala.

Dodala je da joj je veoma teško da govori u ovim momentima i da izrazi svoje osjećaje.

"Dobijamo mnogo podrške od dva kluba i zahvaljujem im i svim fanovima na njihovim naporima. Duboko u srcu znam da je Emilijano, koji je veliki borac, još uvijek živ. Znam da su Emilijano i pilot negdje u sredini kanala. Nećemo odustati", rekla je sestra nestalog fudbalera.

Romina je dodala da je zadnji s bratom razgovarala u ponedjeljak.

"Zadnji put smo razgovarali u ponedjeljak prije nego što se pozdravio sa bivšim saigračima iz Nanta. Bio je veoma uzbuđen zbog dolaska u Kardif i pričali smo o tome cijeli dan", zaključila je Romina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije