Fudbal

Silva odbio novac, želi u klub iz dječačkih snova

Silva odbio novac, želi u klub iz dječačkih snova
Foto: Tanjug / AP | Silva odbio novac, želi u klub iz dječačkih snova

​Portugalski fudbaler Bernardo Silva smatra kako je ove sezone i definitivno zatvorio krug izazova koji je nudio nastup u Mančester Sitiju i smatra kako je vrijeme da spakuje kofere.

Omaleni veznjak i majstor ove igre imao je u proteklom periodu zaista mnogo ponuda, prije svih onih iz Saudijske Arabije čiji klubovi nisu birali sredstva da ga pridobiju u svoju ligu.

Ali, od toga neće biti ništa, ali je isti odgovor dobio i PSŽ s obzirom kako Silva već određeno vrijeme mašta isključivo o klubu iz dječačkih snova.

Novinar Feran Koreas prenosi kako Portugalac ovog ljeta želji isključivo u Barselonu i da je spreman smanjiti finansijske apetite kao pokazatelj da mu novac nije na prvom mjestu.

Dalje se navodi kako Silva ima otkupnu klauzulu od 50 miliona funti koja će biti aktivna ovog ljeta i da Siti neće praviti problem kada je u pitanju njegov odlazak sa "Etihada".

29-godišnjak je i ove sezone važan član "Građana" sa 11 pogodaka i pet asistencija na 42 odigrane utakmice u svim takmičenjima, prenosi "Sportam".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije