Fudbal

Simić: Pokazali smo kvalitet i karakter

Simić: Pokazali smo kvalitet i karakter
Foto: Twitter / Printscreen | Simić: Pokazali smo kvalitet i karakter

LOS ANĐELES - Srpski fudbalski reprezentativac Veljko Simić izjavio je da je srpski nacionalni tim na meču protiv Sjedinjenih Američkih Država, pored kvaliteta pokazao i karakter. Fudbalska reprezentacija Srbije pobijedila je rano jutros selekciju SAD rezultatom 2:1.

"Pokazali smo se u dobrom svjetlu i odigrali smo jednu kvalitetnu utakmicu. Predstavili smo našu zemlju na jedan dobar način i pokazali da u našoj ligi ima kvalitetnih igrača", rekao je Simić, prenosi zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Simić je na ovom meču nosio kapitensku traku Srbije.

"Lijepo je pobijediti poslije preokreta. Pored kvaliteta, pokazali smo i karakter. Nismo pali poslije primljenog gola i mislim da je zbog toga slika kompletna. Prelijepo veče za mene, nositi kapitensku traku i dati gol za pobjedu. Hvala navijačima na podršci", dodao je Simić.

On je u finišu meča zamijenjen, a kapitensku traku je ponio Dejan Joveljić.

"Svaka pobjeda znači, znao sam da će momci da daju maksimum. U timu smo imali igrače od 19, 20 godina. Pokazali su kako se bori za ovaj grb. Dobro su iskoristili šansu, a uspjeli smo da se dignemo poslije primljenog gola. Nema srećnije osobe od mene. Znam da ću se ponosno vratiti u klub. Velika je čast i odgovornost nositi kapitensku traku. Nadam se da ću narednim utakmicama biti dio tima", naveo je Joveljić.

Srpski fudbaler Luka Ilić je izjavio da su se srpski reprezentativci dobro pokazali na meču u Los Anđelesu.

"Dobro smo igrali, pošto smo prvi put zajedno. Mislim da smo svi srećni i zadovoljni. Dali smo sve od sebe i zaslužili smo pobjedu", naveo je Ilić.

Srpski fudbaler Nikola Petković je istakao da je srećan zbog debija u dresu nacionalnog tima, prenosi "Dnevnik".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije