Fudbal

Siti ima nove brige oko Halanda

Siti ima nove brige oko Halanda
Foto: Instagram / Printscreen | Siti ima nove brige oko Halanda

Otac jednog od najboljih napadača današnjice Erlinga Halanda, Alf Inge, rekao je da je Mančester Siti ljetos bio prvi izbor za njegovog sina, ali ne i jedini.

Logično, mnogi timovi su bili zainteresovani za njega i željeli su da plate koliko god je neophodno samo da Norvežanin obuče njihov dres. Ipak. on je izabrao nekadašnji klub svog oca - Mančester siti. Tamo sada trese mreže iako su mnogi sumnjali da će to činiti u Premijer ligi.

Ali, gdje je još mogao da završi? Alf Inge je u intervjuu za "Viaplay" otkrio da je njegov sin imao svoju listu prioriteta predočivši kako je ona izgledala. Na prvom mjestu bio je Mančester Siti. Drugi je bio Bajern Minhen, treći Real Madrid i četvrti Pari Sen Žermen.

Kada je to nabrojao, rekao je da njegov sin ne želi da se stacionira u jednom klubu, već da oproba sve lige, pa tako nije otpisao gorepomenute timove.

"Mislim da Erling želi da se dokaže u svim ligama. Može ostati na jednom mestu tri, četiri godine. Na primjer, u Njemačkoj je bio dvije i po, mogao bi biti dvije i po u Engleskoj, potom Španija, Italija i Francuska", rekao je Haland senior.

Naravno, niko ne govori da se Erling neće opredjeliti da duže ostane u Sitiju, ali sudeći prema riječima njegovog oca, to je malo vjerovatno.

(Sports Brief)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije