Fudbal

Siti se vratio iz mrtvih pa prosuo pobjedu u 90. minutu

Siti se vratio iz mrtvih pa prosuo pobjedu u 90. minutu
Foto: Tanjug | Siti se vratio iz mrtvih pa prosuo pobjedu u 90. minutu

Fudbaleri Mančester sitija odigrali 2:2 protiv Kristal Palasa u 23. kolu Premijer lige.

Izabranici Pepa Gvardiole gubili su veći dio meča, ali su u roku od pet minuta, golovima Serhija Aguera, preokrenuli rezultat, prenosi B92.

Argentinac je u 82. i 87. minutu bio strelac, međutim Fernandinjo je u 90. postigao autogol. Ispostaviće to je bio poslednji gol na utakmici.

Siti je od 39. gubio golom Tosuna i od tog trenutka krenuli su sa žestokim napadima. Uputili su čak 25 udaraca ka golu, od toga je šest išlo u okvir, a dva su završila iza leđa Guaite.

Aktuelni šampion Premijer lige ovim remijem samo je još jednom potvrdio da je daleko od prošlogodišnje forme kada je ovakve mečeve lagano rješavao u svoju korist.

Fudbaler Arsenala takođe su razočarali. Oni su na Etihadu odigrali 1:1 protiv Šefild junajteda. "Tobdžije" su povele golom Martinelija, a Flek je u 83. donio bod gostima iz Šefilda.

Vulverhempton napravio je veliki preokret protiv Sautemptona. "Sveci" su vodili na poluvremenu sa 2:0, ali su se u nastavku duela raspali i Vulvsi su potpuno preokrenuli meč.

Dvostruki strijelac bio je Raul Himenes, dok je jedan gol postigao i Neto.

Norič je minimalnim rezultatom pobijedio Bornmut, Vest Hem i Everton su podijelili bodove, baš kao i Brajton i Aston Vila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije