Fudbal

Zvezda: Kraj! Na kraju 2:2 između Zvezde i Jang bojsa (VIDEO)

Zvezda: Kraj! Na kraju 2:2 između Zvezde i Jang bojsa (VIDEO)
Foto: Facebook/Fk Crvena Zvezda | Sjajna Zvezda: VAR na strani srpskog tima

Poslije provjere VAR-a, gol je ipak priznat i Zvezda od 35. minuta vodi 1:0 pogotkom Šerifa Endijaea protiv ekipe Jang bojsa.

Jasno je bilo da nije bilo ofsajda na sredini terena kada je lopta krenula ka Bukariju, odnosno tek kod dodavanja ka Šerifu nije bilo nikakve dileme.

Na pauzu se ide sa minimalnom prednošću ''crveno-belih''.

Drugi dio igre nije dobro počeo za Baharovu ekipu. Konfuzija u odbrani i Filip Ugrinić donosi izjednačenje švajcarskom timu. Rezultat je 1:1.

Za trenutak se činilo da je Zvezda stigla do novog vodstva, mešutim ponovo ofsajd, Endijae bez drugog gola večeras. Rezultat ostaje 1:1.

Poslije pregledanja snimka, sudija je odlučio da će ipak biti penal za Jang bojs. Iten je sigurno izveo udarac sa bijele tačke i tako goste doveo do preokreta. Rezultat je 1:2.

Bahar pravi prve izmjene u nastojanju da osvježi noge na terenu, jer čini se da ''crveno-beli'' gube borbu na sredini terena. Lučić mijenja Stamenića, Katai umjesto Mitrovića, a prije toga svega Olajinka umjesto Rodića koji, steče se utisak, nije uspio da pronađe svoj prepoznatljivi ritam večeras.

Vrlo lako je moglo da bude sve riješeno, ali je Zvezda imala sreće. Mogao je Ganvula da riješi meč, promašio je glavom sa nekoliko metara. Opasan je Jang bojs iz tranzicije, Zvezda nije ovog puta bila kažnjena.

Gol!! 2:2. Majstorija Osmana Bukarija iz mrtvog ugla.

Još sedam minuta igre. Ima vremena i za jedne i druge, ulazimo u neizvjesnu završnicu.

Kraj, podjela bodova u Beogradu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije