Fudbal

Slavoljub Srnić ponovo u Zvezdi

Slavoljub Srnić ponovo u Zvezdi
Foto: FK Crvena zvezda Facebook | Slavoljub Srnić ponovo u Zvezdi

Krilni fudbaler Slavoljub Srnić zvanično se danas poslije skoro dvije godine vratio u Crvenu zvezdu, saopšteno je na sajtu kluba.

Srnić je trenirao sa "crveno-bijelima" od novembra, nakon što je raskinuo ugovor sa Las Palmasom, u koji je i otišao iz Crvene zvezde.

"Nijednog trenutka se nisam razmišljao oko povratka, bilo je samo pitanje da li sam potreban upravi i stručnom štabu. Ipak, svideo sam se treneru Stankoviću posle dve nedelje i već tada me je pitao da li želim da ostanem, a ponavljam, nisam se razmišljao uopšte. Sigurno će mi značiti to što sam već trenirao s timom, uvideo sam šta je ono što šef stručnog štaba želi i šta mogu da očekujem. Imponuje mi i što mi je stiglo mnogo poruka podrške od strane navijača kada su čuli da treniram sa Zvezdom i što im je drago što sam se vratio", rekao je Srnić.

Srnić ima jasnu novogodišnju želju.

"Gol Kelnu je obeležio moju dosadašnju karijeru i naravno da bih voleo da to ponovim protiv Milana. Međutim, neka se bilo ko upiše u strelce, samo da prođemo i napravimo još jedno čudo. U Novoj godini bih upravo to poželeo navijačima, klubu i sebi - da napravimo iskorak protiv Milana, koji je izvanredna ekipa i prođemo ih. Ako smo pobedili Liverpul koji je te sezone osvojio Ligu šampiona, sve je moguće", istakao je Srnić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije