Fudbal

Španski mediji: Modrić odlazi

Španski mediji: Modrić odlazi
Foto: Twitter / Printscreen | Španski mediji: Modrić odlazi

Fudbaler Real Madrida i hrvatski reprezentativac Luka Modrić mogao bi na kraju sezone da napusti madridski klub, pošto je dobio ponudu od 120 miliona evra za trogodišnji ugovor od neimenovanog kluba iz Saudijske Arabije, prenosi španski "OK Diario".

Kapiten hrvatske reprezentacije ima ugovor sa Realom do 30. juna ove godine, a prema ranijem dogovoru trebalo bi po završetku sezone da produži saradnju sa madridskim klubom na još jednu sezonu.

Rukovodstvo "Kraljevskog kluba" dogovorilo se sa Modrićem da hrvatski fudbaler potpiše jednogodišnji ugovor u vrijednosti od 10 miliona evra.

"Modrić će se najvjerovatnije u nedjelju oprostiti od Reala i 'Santjago Bernabeua' na utakmici protiv Bilbaa. On je već saopštio čelnicima 'Blankosa' da namjerava da ide u Saudijsku Arabiju. Izgledalo je da će da produži ugovor, ali onda je stigla bogata ponuda i Modrić je promijenio mišljenje", objavio je španski novinar Pedro Antolinos.

Najbolji igrač Real Madrida, Karim Benzema, koji takođe ima ugovor do kraja sezone, navodno će nastaviti karijeru u Saudijskoj Arabiji iako je ranije obećao da će da produži saradnju sa madridskim klubom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije