Fudbal

Spisak Partizana za Ligu Evrope, prijavljen i Marković

Spisak Partizana za Ligu Evrope, prijavljen i Marković
Foto: Tanjug/AP | Spisak Partizana za Ligu Evrope, prijavljen i Marković

Fudbalski klub Prtizan poslao je danas u sjedište Evropske fudbalske unije (UEFA) spisak od 28 igrača na koje računa u grupnoj fazi Ligi Evrope.

Uprava kluba iz Humske uspjela je da licencira i Lazara Markovića, koga su crno-bijeli angažovali u posljednjim satima prelaznog roka, koji se našao na listi A sa još 23 fudbalera i četvoricom igrača na listi B, gdje se nalaze oni koji su rođeni poslije 1. januara 2000. godine.

Na A listi su Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Nemanja Miletić, Periša Pešukić, Bojan Ostojic, Dominik Dinga, Igor Vujacic, Slobodan Uroševic, Rajko Brežančić, Saša Zđelar, Aleksandar Šcekić, Milan Smiljanić, Zoran Tošić, Aleksandar Lutovac, Strahinja Jovanović, Takuma Asano, Filip Stevanović, Ðorđe Ivanović, Bibras Natho, Sejduba Suma, Lazar Marković, Umar Sadik, Petar Gigić, do su na B listi Strahinja Pavlovic, Lazar Pavlović, Zlatan Šehović, Slobodan Stanojlović.

Fudbaleri Partizana nastup u LE otvaraju protiv AZ Alkmara u Humskoj 19. septembra.

U drugom kolu idu na gostovanje Astani (3. oktobar), dok će u trećem dočekati Mančester Junajted (24. oktobra).

Poslije toga slede gostovanje na "Old Trafordu" (7. novembra) i Alkmaru (28. novembar), dok će posljednji meč na stadionu u Humskoj odigrati sa Astanom (12. decembar).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije