Fudbal

Srbin napušta Debrecin

Srbin napušta Debrecin
Foto: Twitter / Printscreen | Srbin napušta Debrecin

​Srpski golman Marko Milošević nastustiće ekipu mađarskog Debrecina.

Srpski čuvar mreže se poslije tri godine u Kazahstanu preselio u Mađarsku, ali je došlo vrijeme za novu selidbu.

Mada to nije nešto što su htjeli da čuju navijači Debrecina, Milošević će definitivno na zimu potražiti novi klub i veću minutažu od one u Lokiju, pošto ima tu opciju ugovoru iako je isti do kraja sezone 2023/24.

Odlične epizode imao je Marko Milošević u Debrecinu, ali epizode nisu ono što sa 32 godine želi čovjek koji je u Kazahstanu odbranama direktno spasio Kaspi da opstane, a onda i bio dio šampionske ekipe Astane.

Bivši kapiten Zemuna, golman Voždovca i Napretka će u narednim sedmicama odlučiti o novoj sredini za nastavak karijere.

Upečatljive su mu bile partije u Mađarskoj protiv Ferencvaroša, koji nijednom nije pobijedio u duelu sa Debrecinom kad je Srbin bio na golu.

Milošević je bio među zaslužnijima za pobjedu na gostujućem terenu, ušao je u 20. minutu u igru i bio dio trijumfa nad Ferencvarošem od 3:1.

Debrecin je trenutno četvrtoplasirani tim mađarskog šampionata sa sedam pobjeda na 14 mečeva, dva remija i tri poraza, dok po meču tim Srđana Blagojevića primi blizu 1.4 gola, a postigne nešto više od 1.6.

Milošević je ponikao u Zemunu čiji je bio kapiten u Superligi od 2017. do 2019, branio je još za Grafičar, Pazovu, Smederevo, Sinđelić, Voždovac, Napredak, Kaspi i Astanu, a sada je vrijeme za 12. klub u 14 godina dugoj karijeri, prenosi "b92".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije