Fudbal

Srđan Grahovac komentarisao žrijeb: Imamo istorijsku priliku

Srđan Grahovac komentarisao žrijeb: Imamo istorijsku priliku
Foto: FK BORAC | Srđan Grahovac komentarisao žrijeb: Imamo istorijsku priliku

Fudbalski klub Borac na početku svog evropskog puta, u kvalifikacijama za Ligu šampiona, odmjeriće snage sa albanskom ekipom Egnatija.

Prva utakmica na programu je na „Gradskom stadionu“ 9. ili 10. jula.

Borčeva fudbalska ekspedicija žrijeb je ispratila u svojoj slovenačkoj bazi, Terme Zreče, a Srđan Grahovac kaže da je cilj jasan.

“Bilo je jako lijepo vidjeti ime našeg kluba uz logo Lige šampiona. Dobili smo rivala o kojem, iskren da budem, nemamo puno informacija sem što znamo da smo zahvaljujući njima, donekle, bili nosioci u ovoj rundi kvalifikacija. Na nama je sada se dobro spremimo, da pružimo dobru igru i nadamo se prolasku u narednu fazu kvalifikacija. Želim i da pozovem naše navijače da ispune Gradski stadion u prvoj utakmici i da nam daju dodatnu snagu. Imamo istorijsku priliku za evropski uspjeh i želimo da je iskoristimo” rekao je kapiten Srđan Grahovac

Stručni štab odmah nakon žrijeba prionuo je na pripremu evropskog duela.

“Odmah smo počeli sa prikupljanjem svih informacija neophodnih za pripremu utakmice. Poznato mi je da su oni, minule sezone, skoro čitavo vrijeme bili na prvoj poziciji u tamošnjem prvenstvu. To govori da posjeduju kvalitet, ali mi ćemo se dobro spremiti za predstojeći dvomeč. Očekujem fenomenalnu atmosferu u Banjaluci” rekao je Mladen Žižović, šef stručnog štaba.

Ishod žrijeba prokomentarisao je i Oliver Jandrić, sportski direktor kluba.

“Mišljenja sam da smo dobili najboljeg protivnika iz ove grupa rivala sa kojima smo mogli da odmjerimo snage. Na nama je sada da ih dobro analiziramo i da se spremimo za predstojeći dvomeč. Želim da pozovem naše navijače da nam pruže podršku i da zajedno izborimo plasman u drugo kolo” rekao je Jandrić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije