Fudbal

Srpski novinar otkrio gdje Milinković-Savić nastavlja karijeru

Srpski novinar otkrio gdje Milinković-Savić nastavlja karijeru
Foto: talksport.com | Srpski novinar otkrio gdje Milinković-Savić nastavlja karijeru

Budućnost Sergeja Milinkovića-Savića glavna je tema na Apeninima, ali i u cijeloj Evropi. I dok jedni tvrde da će jedan od najtraženijih igrača u prelaznom roku potpisati novi ugovor s Lazijom, drugi vjeruju kako će završiti u Real Madridu, a treći uvjeravaju da je priča s Milanom ozbiljna. Jedan od ovih trećih je i srpski novinar Miloš Topalović sa SOS-a, koji je jednim tvitom uzburkao strasti među navijačima Milana.

"SMS sutra u Milanu za 100 milijuna evra. Definitivno", napisao je, nakon čega je krenuo talas navijača italijanskog kluba, a jednog od njih zanimalo je koliko je informacija istinita...

"99,9 odsto", uzvratio je Topalović.

Leonardo i Maldini nude 40 miliona odmah, uz jednog ili dva igrača (Bonaventura se najčešće spominje kao dio trampe) te dodatnih 55 miliona sljedećeg ljeta.

 

Na drugoj strani, ekspert za transfere Gianluca Di Marzio odmah je nedugo nakon toga reagirao i objavio kako do bilo kakvog dogovora između Lazija i Milana nije došlo.

Iz krugova bliskih igraču, kako Index doznaje, "ništa nije nemoguće" i "cijela priča je jako vruća", što znači da nije i nemoguća misija za Rossonere, naprotiv.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije