Fudbal

Stanković: Navijači nas vodili do pobede

Stanković: Navijači nas vodili do pobede
Foto: Tanjug/AP arhiva | Stanković: Navijači nas vodili do pobede

NOVI SAD - Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je nakon pobjede protiv Proletera u Novom Sadu u okviru 23. kola Superlige, da je njegov tim u utakmicu ušao dobro i stvorio veliki broj šansi, i naglasio da su ih navijači vodili do pobjede.

"Postoji i frustracija kod igrača kad nakon toliko šansi ne postignemo gol, a onda nakon kratkog pada koncentracije budemo kažnjeni. Žao mi je, zato što su momci stvarno kontrolisali utakmicu sve vreme", rekao je on.

Stanković je kazao da je tim imao pad koncentracije, pa je zatim ponovo stvorio nekoliko dobrih prilika.

"Sigurno da je teško. Svi daju maksimum i to je odlično, jer nam prvenstvo ovako raste iz kola u kolo", dodao je Stanković.

Trener aktuelnog šampiona osvrnuo se i na podršku navijača.

"Navijači su bili fenomenalni. Znam da će nam pomoći i mnogo mi se sviđa jer su shvatili momenat. Pojačali su navijanje i podršku i dali nam sigurnost da ne stanemo. Mogli smo opet da se "raspadnemo". Nadam se da će se u jednom trenutku sve ovo što promašimo otvoriti, i da ćemo iz prve, druge šanse moći da realizujemo i olakšamo sebi nastavak utakmice. Hvala navijačima još jednom i vidimo se u nedelju na večitom derbiju", zaključio je Stanković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije