Fudbal

Stanković: Nekad se uđe u nervozu, skrati se "lakat"

Stanković: Nekad se uđe u nervozu, skrati se "lakat"
Foto: Tanjug/AP arhiva | Stanković: Nekad se uđe u nervozu, skrati se "lakat"

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković ponovio je poslije još jedne pobjede protiv Čukaričkog da je to način na koji se osvaja titula.

Zvezda je slavila minimalnim rezultatom 1:0 goom El Fardua Bena u 39. minutu.

"Kada neko dođe organizovano i ima kvalitet kao što ima Čukarički, Mladost, poletnost, organizovanost. Uvek smo igrali protiv postavljene odbrane. Dosta je bilo grešaka, što zbog vremena, što zbog nas. Nekad se uđe u nervozu, skrati se 'lakat', teniskim rečnikom. Malo na iskustvo, dosta na hrabrost, nije moglo da bude lako kao što je bilo u Bačkoj Topoli", rekao je Stanković za TV "ArenaSport".

Kapiten Zvezde Milan Borjan nekoliko puta tokom meča se žalio na povredu.

"Borjan je osetio bol u mišiću, pa dole u potkolenicu dobio udarac. Kapitenski je ostao u igri, hteli smo da mu skratimo bolove, ali je ostao na terenu. Tako se osvaja titula, idemo dalje", rekao je Stanković.

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak nije previše žalio za porazom.

"Zvezda je kvalitetan tim, to se videlo i sada, nema priče. Trudili smo se da u bloku stojimo kako treba i da iz kontranapada probamo da ih ugrozimo. Mislim da smo gol olako primili. Nemam šta da zamerim mojim igračima", rekao je trener Čukaričkog Milan Lešnjak.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije