Fudbal

Stanković: Nisam spavao pred meč, u Jermeniji na pobedu

Stanković: Nisam spavao pred meč, u Jermeniji na pobedu
Foto: Tanjug/Miloš Milivojević | Stanković: Nisam spavao pred meč, u Jermeniji na pobedu

Mnogo lepo veče, osećala se u vazduhu pozitivna energija, dobra tenzija. Nisam spavao veče pred utakmicu, što mi se retko dešava. Kažem sebi da nije crveno slovo, ali je crveno-belo slovo kad igra Zvezda, rekao je Dejan Stanković, trener fudbalera Crvene zvezde, nakon pobjede protiv Pjunika (5:0).

"Ostao sam pozitivno šokiran kada sam video skoro pun stadion, avgust je, ljudi su na odmorima, ali je ljubav bila presudna. Drago mi je što su imali šta da vide, drago mi je zbog naših momaka. Uvek može bolje, ali i gore, analizu ćemo ostaviti za neki drugi put. Moramo da izvučemo stvari koje su bile dobre, ali nemam ja šta da zamerim momcima i oni su bili pod emocijom, pritiskom", izjavio je Stanković na konferenciji za medije.

On je naglasio da u revanšu u Jerevanu neće biti opuštanja, te da će "napasti" i u Jermeniji.

"Imamo veliku prednost, međutim to je još jedna evropska utakmica, gde je intenzitet potpuno drugačiji, a takođe su važni i osvojeni bodovi, radi što boljeg koeficijenta. Svako ko me poznaje, uključujući i igrače, upoznat je sa mojim mentalitetom. U Jermeniju nećemo ići na 'ekskurziju', već ćemo ozbiljno odigrati još jednu takmičarsku utakmicu i biće nam cilj da se u Beograd vratimo s novom pobedom".

Osmana Bukarija, koji je odigrao sjajan meč i postigao tri pogotka, uporedio je sa Argentincem Klaudiom Lopezom, s kojim je igrao u Laciju.

"Direktan. Konkretan i direktan, ali opet je to plod rada. Neko za to mora da radi. Uvek utakmica izbaci jednog pojedinca. Hvala bogu pa nisam imao tako brze protivnike kroz karijeru. Verovatno bih ga 'uhvatio' kako god bih znao i oborio dole. Nema dalje od toga", istakao je Stanković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije