Fudbal

Stanković: Momenat nije najbolji, ali nećemo tražiti izgovore

Stanković: Momenat nije najbolji, ali nećemo tražiti izgovore
Foto: Tanjug/Arhiva | Stanković pred Ludogorec: Momenat nije najbolji, ali nećemo tražiti izgovore

Momenat nije najbolji, ali mi smo Crvena zvezda, nećemo tražiti izgovore. Imamo momke koji su željni utakmica i sigurno će odmeniti naše lidere koji imaju virus korona, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković uoči utakmice Lige Evrope protiv Ludogoreca u Bugarskoj.

Zvezda će u Bugarskoj igrati bez četvorice "pozitivnih" standardnih prvotimaca - Milana Borjana, Miloša Degeneka, Aleksandra Dragovića i Aleksandra Kataija.

"U Bugarskoj ćemo imati dva golmana, Popovića i Gordića, koji se osećao dosta loše u poslednjih 10 dana. Zbog novonastale situacije krećemo kasnije na gostovanje jer želimo da budemo sigurni u listu putnika", izjavio je Stanković na konferenciji za medije.

"Ludogorec je ekipa koja dosta mijenja i rotira i formacijski i igrački, ne vjerujem da će moći da nas iznenade, možda ćemo iznenaditi mi njih", dodao je Zvezdin trener.

"Radimo i uklapamo tim u odnosu na ono što imamo na raspolaganju. Stavio bih Ludogorec na nivo Brage po kvalitetu i ne obraćamo pažnju na istorijat duela protiv Bugara" rekao je Stanković.

On je dodao da su El Fardu Ben i Milan Pavkov na raspolaganju, ali da nije siguran hoće li moći da zaigraju od prvog minuta.

"Pobeda protiv Brage donela nam je mir, idemo na pobedu u Bugarskoj, mada bi i remi bio dobar rezultat", poručio je Stanković.

Utakmica drugog kola F grupe između Ludogoreca i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 21 sat u Razgradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije