Fudbal

Stanojević: Ako ćemo realno, teško je, ali nema predaje

Stanojević: Ako ćemo realno, teško je, ali nema predaje
Foto: Screenshot YouTube/FK Partizan | Stanojević: Ako ćemo realno, teško je, ali nema predaje

Nismo imali ovakvu situaciju u Evropi ove sezone, rival je snažan i došli smo u nerealnu situaciju jer gostujemo. Da je obrnuto, revanš kod kuće, bilo bi lakše, rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević uoči revanš meča osmine finala Lige konferencija protiv Fejenorda u Roterdamu.

U prvom meču u Humskoj holandski tim slavio je sa ubjedljivih 5:2.

"S obzirom na to da gostujemo i imamo tri gola zaostatka, izuzetno je teško, ako hoćemo da budemo realni. Ako ćemo da pričamo ono što ljudi žele da čuju, onda nismo se predali. Ne, nisam se predao, to ću pokazati po sastavu koji budem izveo. A, ako hoćete kao navijač, ne kao trener, onda ću kazati da idemo jako, da pokušamo da damo tri gola. Ako možemo, u prvom poluvremenu, ne primimo nijedan i nadamo se najboljem", izjavio je Stanojević na konferenciji za medije.

Trener "crno-bijelih" dodao je da mu je najvažnija podrška navijača.

"Sve dok nosite grb Partizana, u obavezi ste prema navijačima da odigrate najbolje što možete. I kad je na programu prijateljska utakmica. Doputovala je cela ekipa, osim Marka Milovanovića i povređenog Bibarsa Natha. U zavisnosti od razvoja situacije i rezultata, razmišljaćemo o narednoj utakmici".

Stanojević je istakao i da nije vrijeme za analize, da je ekipa odigrala 40 utakmica u sezoni, većinu dobro, da je samo posljednji derbi "diskutabilan" i da će konačnu ocjenu dati na kraju sezone.

Utakmica između Fejenorda i Partizana igra se sutra od 21 sat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije