Fudbal

Stanojević: Motivisano protiv Dubočice, znamo cilj

Stanojević: Motivisano protiv Dubočice, znamo cilj
Foto: Printscreen YouTube | Stanojević: Motivisano protiv Dubočice, znamo cilj

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana u srijedu u Nišu igraju protiv leskovačke Dubočice utakmicu osmine finala Kupa Srbije, a trener Aleksandar Stanojević kaže da je ekipa spremna za duel protiv srpskoligaša.

"Znamo šta nam je cilj i utakmicu dočekujemo potpuno skoncentrisani i motivisani. Ne bežimo od uloge favorita, gledali smo njihovih pet, šest utakmica u ligi kao i meč u Kupu protiv Spartaka u Subotici. Oprezni smo, jer jedna utakmica može da krene u bilo kom pravcu. Nadamo se da je teren na "Čairu" u dobrom stanju, nadamo se i lepom vremenu", rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

Partizan je poslije poraza od Flore u domaćem prvenstvu pobedio Voždovac i vratio je mir u svoje redove.

"Meni je svaka utakmica teška, zahtevna, nema olakšanja ni posle pobeda. U ekipi ima prostora za rotacije u timu, osim Zđelara koga ćemo odmoriti. U Niš idu i omladinci Petković, Ilić i Vlahović, biće prostora i za Milovanovića. Marko Milovanović je igrač koji koristi svaku šansu i možda je zaslužio i veću minutažu u seniorskom timu. Za vikend je postigao gol za omladince protiv Brodarca, svaki sekund gleda da što bolje iskoristi, veoma je stabilan igrač i ide u dobrom pravcu", istakao je trener Partizana.

Utakmica osmine finala Kupa Srbije Dubočiča - Partizan na programu je u sredu od 16.15 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije