Fudbal

Stanojević: Ne plašimo se pritiska, nećemo odstupiti

Stanojević: Ne plašimo se pritiska, nećemo odstupiti
Foto: Tanjug arhiva | Stanojević: Ne plašimo se pritiska, nećemo odstupiti

Ne plašimo se pritiska niti ćemo zbog toga nešto da prećutimo. Za razliku od Zvezde koja piše saopštenje pre nego što se završila utakmica u Subotici, mi nismo pričali o suđenju ni posle finala Kupa, ni posle poraza u derbiju, rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević uoči utakmice protiv Radnika u 27. kolu Superlige.

Crno-beli sutra od 17 sati gostuju u Surdulici.

"Nismo pali u formi, mi smo odigrali dobru utakmicu protiv Lučana. Protiv Napretka nam nije sviran čist penal, kao podledica tog pritiska. I šta sad? Bilo bi "plus dva". Prvi put smo imali takvo suđenje protiv Napretka, a ono direktno utiče na ishod takmičenja. Nama je cilj titula i gazimo do koske. Nećemo ni za pedalj odstupiti, bez obzira na posledice. Idemo jače nego ikada", rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

Obećano je i mislim da imamo pošteno prvenstvo, regularno, dodao je on.

"Ima grešaka, ali brinu me neke stvari iz drugog dela. Nećemo da pravimo histeriju, medijsku hajku. Imali smo otkako sam ovde i pobeda i poraza i da li sam ikada rekao da je bilo nešto sumnjivo? Pravi se nenormalan pritisak od Crvene zvezde, sve se radi da bi ona bila domaćin poslednjeg derbija“, poručio je Stanojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije