Fudbal

Stanojević u razgovoru sa navijačima: Možemo do titule

Stanojević u razgovoru sa navijačima: Možemo do titule
Foto: Screenshot / Youtube | Stanojević u razgovoru sa navijačima: Možemo do titule
Tanjug

BEOGRAD - Možemo da uzmemo titulu, to mi je najveći izazov. Možemo da osvojimo i Evropu, ali ovo mi je jedina želja, najveća želja, rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević.

Stanojević je danas na stadionu u Humskoj razgovarao sa navijačima crno-bijelih o brojnim temama, ukjljučujući i odlazak Sejdube Sume.

"Nikad nisam imao problem sa Sumom, nikada neću reći lošu riječ za igrača Partizana. Stranci su bili tu i prije 10 godina, biće i za 10, ali suština je da uvijek ima nezadovoljnih, pa i sad imamo šest-sedam nezadovoljnih domaćih igrača", rekao je Stanojević.

Trener crno-bijelih otkrio je da je prošle sezone poslije poraza u finalu Kupa od Zvezde podnio ostavku, ali da su ga ljudi iz kluba vratili.

Takođe, priznao je i da nije siguran da li će i naredne sezone voditi Partizan.

"Svako bi želio da doživi sudbinu Ljubiše Tumbakovića, čovjeka koji nas je naučio šta znači Partizan. Bio sam osam godina u inostranstvu, od toga pet u Kini. Ne moram da idem opet u inostranstvo, najsrećniji bih bio da ostanem pet ili 10 godina, ali to je mnogo teško", poručio je Stanojević.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije