Fudbal

Stojković: Privilegija je biti selektror reprezentacije

Stojković: Privilegija je biti selektror reprezentacije
Foto: Tanjug | Stojković: Privilegija je biti selektror reprezentacije

​Nakon uručenja nagrade za najboljeg trenera godine u izboru FŠ selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi rekao je da je privilegija biti u toj ulozi.

"Ova godina je bila uspešna za fudbal, reprezentativni i klupski. To je ono što vraća veru u fudbal", počeo je Stojković, koji se potom zahvalio Fudbalskom savezu Srbije što je dobio povjerenje da bude selektor.

"Hvala FŠ na celu sa Bjekovićem, za dve stvari. Prva što ste me postavili ovde i dali poverenje da brinem o rezultatima selekcije i druga na podršci od prvog dana od početka marta do poslednje utakmice u Lisabonu. Svaki trener bi mogao da poželi ovako nešto što sam ja. Imamo sve preduslove da uspešno obavljamo ovaj posao", rekao je Stojković i dodao da "Orlovi" imaju podršku i od predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Hvala mu na više nego iskrenoj podršci. Osetio sam to kao selektor, isto kao i igrači i ceo FŠ. Zahvaljujem mu se na tome, jer kada vas prvi čovek podržava i veruje u projekat osećate se lagodnije da nastavite da radite započet posao. Ta podrška nije samo na priči . Imali smo prilike da je vidimo. Verujemo da ćemo nastaviti da našu naciju činimo srećnom i zadovoljnom", dodao je Stojković i ukazao na važnost izgradnje stadiona.

"Nacionalni stadion toliko isčekujemo i desiće se. To će biti lepo za srpski fudbal, Beograd i Srbiju. Svi jedva čekamo da se završi. Stadion da bude beogradska lepotica, da ljudi uživaju na njemu", zaključio je Stojković, čestitajući Crvenoj zvezdi i Partizanu na uspjesima u Evropi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije