Fudbal

Stojković još četiri godine u Partizanu

Stojković još četiri godine u Partizanu
Foto: N.N. | Stojković još četiri godine u Partizanu

Golman Partizana Vladimir Stojković potpisao je danas novi, četvorogodišnji ugovor sa klubom, objavio je prvak Srbije.

Prvi golman reprezentacije Srbije danas je u društvu generalnog direktora kluba Miloša Vazure potpisao novu saradnju prema kojoj će najvjerovatnije završiti karijeru u Partizanu.

"Prezadovoljan sam potpisanim ugovorom. Moja ljubav prema klubu i želja da ovde ostanem nikada nisu dovodeni u pitanje i stoga sam posebno srećan što sada najbolje fudbalske godine mogu da pružim Partizanu. Zajedno smo zapoceli mnogo toga, već ispisali stranice istorije, a siguran sam da ce novi "listovi" sa uspesima Partizana tek biti popunjeni. Idemo u Evropu, branimo "duplu krunu" i to nam svima daje posebnu motivaciju", rekao je Stojković.

Iskusni 34-godišnji Stojković ljetos je odlučio da se vrati među crno-bijele, a poslije odlične polusezone, poslije čega je dobio "Zlatnu loptu" FS za najboljeg srpskog fudbalera u 2017, odbio je sve ponude iz inostranstva kako bi ostao u Partizanu.

Stojković je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi, a branio je za Leotar, Zemun, Nant, Vitese, lisabonski Sporting, Hetafe, Vigan, Ergotelis, Makabi iz Haife i Notingem Forest.

Gol selekcije Srbije branio je na 78 utakmica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije