Fudbal

Stopiran transfer Galešića u Krupu

Stopiran transfer Galešića u Krupu
Foto: N.N. | Stopiran transfer Galešića u Krupu

Transfer fudbalera Gorana Galešića iz Borca u Krupu stopiran je.

Iako je bilo javljeno da je došlo do dogovora sve tri strane, iz Borca je saopšteno da je zvaničan stav kluba da Krupa treba da plati određeno obeštećenje za Galešića što u drugom banjalučkom premijerligašu u ovom trenutku nisu spremni da učine.

Dragomir Ilić, član uprave Krupe, kaže da je imao usmeni dogovor sa Vicom Zeljkovićem, članom uprave Borca, da Galešić pređe u Krupu, a da on zauzvrat klubu oprosti finansijske obaveze koje "crveno-plavi" imaju prema njemu.

"Sve je bilo dogovoreno a čak smo uslišili i želju Galešića da ne igra protiv Borca u narednim mečevima. Ne znam kako je i zašto došlo do obrta jer se ubrzo javio direktor Borca rekavši da je klub afirmisao Galešića kao igrača i da zbog toga žele obeštećenje za njegov transfer", kaže Ilić i dodaje da je Galešića tražila i tuzlanska Sloboda, ali da je on izrazio želju da dođe u u Krupu.

Borac navodno traži obeštećenje od 10.000 evra.

"Ne želimo da dajemo toliki novac, radije ćemo dovesti nekog mladog igrača kojeg ćemo afirmisati. Zainteresovani smo za Galešića ali prije svega želimo igrača sa čistim papirima", dodao je Ilić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije