Fudbal

Suspendovan fudbaler koji je rekao sudiji da ga oralno zadovolji

Suspendovan fudbaler koji je rekao sudiji da ga oralno zadovolji
Foto: Instagram | Suspendovan fudbaler koji je rekao sudiji da ga oralno zadovolji

Četrnaestogodišnji fudbaler koji je prošlog vikenda na utakmici Treportija i Miranezea skinuo donji dio opreme i poručio dvadesetdvogodišnjoj sudiji Đuliji Nikastro da ga oralno zadovolji ili pokaže crveni zaradio je suspenziju na neodređeno vrijeme.

Sve je krenulo od početka utakmice, kada joj je dvadesetak roditelja iz Treportija uzvicima poručilo da se krene baviti najstarijim zanatom na svijetu, umjesto suđenjem. Nakon što je spomenuti fudbaler dobio crveni karton zbog svoje užasne geste, roditelji su nastavili s još snažnijim vrijeđanjem. Treba napomenuti i da je klub dobio samo 100 evra kazne zbog ponašanja roditelja, što se čini vrlo malo.

Na kraju utakmice jedan od igrača Miranezea je otišao na tribine kod spomenutih roditelja iz Treportija kako bi ih osudio zbog sramotnog ponašanja.

Nikastro je nakon susreta bila u šoku i primila je psihološku pomoć. klub je na kraju poslao službeno izvinjenje zbog užasnog ponašanja njihovog fudbalera.

"Naš igrač je izgubio razum, već smo se izvinili organizatoru turnira, a isto ćemo učiniti sudiji koju pokušavamo kontaktirati", rekli su ranije iz kluba.

(index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije