Fudbal

TSC još u pregovorima o novom treneru

TSC još u pregovorima o novom treneru
Foto: Facebook FK TSC | TSC još u pregovorima o novom treneru

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole još nije dogovorio saradnju ni sa jednim trenerom za preuzimanje mjesta šefa stručnog štaba prvog tima i u ovom trenutku vodi preliminarne razgovore s nekoliko stručnjaka, saopšteno je danas iz tog kluba.

TSC je prošle nedjelje odigrao dvije posljednje utakmice u jesenjem dijelu sezone, svega nekoliko dana nakon što je iznenada preminuo prvi trener ekipe Zoltan Sabo, a mediji su prenosili da će klupu TSC preuzeti nekadašnji selektor Srbije Mladen Krstajić.

"Rukovodstvo kluba stupilo je u kontakt s nekoliko kandidata za šefa stručnog štaba našeg prvog tima. Razgovarali smo i s Mladenom Krstajićem, ali još ništa nije dogovoreno. Moramo, ipak, da dozvolimo i njima i sebi barem malo vremena, da razmislimo i da pokušamo da nađemo rešenje koje u ovom trenutku odgovara našoj ekipi", rekao je predsednik kluba Janoš Žemberi.

Žemberi je kazao da od novog trenera klub očekuje da ekipi pomogne da se oporavi poslije izuzetno teških trenutaka.

"Svi znaju da smo razmišljali o promenama na čelu prvog tima i da je Sabo trebalo da ide u drugi klub.

Nažalost, o novom treneru sada moramo da razmišljamo na nešto drugačiji način. Istovremeno, trener koji bude došao, imaće teži posao i toga treba da bude svestan", rekao je Žemberi.

Prema riječima direktora TSC Sabolča Palađija još je rano za spekulacije o imenu trenera koji bi mogao da dođe na klupu TSC.

"Početkom januara počeće pripreme i do tada ćemo, verujem, imati rešenje. Šef stručnog štaba biće uključen u planove i naravno, uticaće na njih, kako je to profesionalno i uobičajeno za šefa struke", dodao je Palađi.

TSC je poslije 19 odigranih kola u prvom dijelu sezone u Superligi, osmi na tabeli sa 27 osvojenih bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije