Fudbal

Tomas Tuhel pred senzacionalnim povratkom

Tomas Tuhel pred senzacionalnim povratkom
Foto: Twitter / Printscreen | Tomas Tuhel pred senzacionalnim povratkom

Fudbalski klub Pari Sen Žermen i Tomas Tuhel ponovo u sportskom zagrljaju? Ovo je vijest dana koja stiže iz Francuske i širi se munjevitom brzinom, a navodno glasi da su "Sveci" spremni da priznaju svoju grešku i vrati njemačkog stručnjaka na klupu.

Takođe, ni Nijemac nije imun na ovaj poziv, ali je želio garancije i zaštitu od "snage svlačionice" odnosno da se bavi isključivo trenerskim poslom. 

Svjestan je i Tuhel kakve je klanove i zatekao i ostavio u Parizu, ali za njega je najvažnija jedna vijest - da tu više nije Leonardo, bivši sportski direktor sa kojim je i zaratio i koji je bio glavni zagovornik njegovog odlaska. 

Ipak, Leonardo se nije proslavio svojim izborom koji je bio Maurusio Poketino. Argentinac je takođe imao problem da održi mir u svlačionici i među klanovima koji su i dalje prisutni. 

Što se tiče Tuhela, pouzdani izvori pišu da je on željan posla u nekom od velikih klubova, da želi da se bori za trofeje, a ovaj tim Pari Sen Žermena mu svakako to omogućuje. 

I za kraj ćemo podsjetiti da je Tuhel na sličan način preuzeo Čelsi, u januaru mjesecu i da je potom u junu osvojio Ligu šampiona.

Da li je tako nešto moguće da uradi i sa Pari Sen Žermenom? Doduše, male su šanse da zamijeni Galtijea prije revanša sa Bajernom, ali daleko je osmi mart, makar u Parizu, gdje nikada nije mirno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije