Fudbal

Tomović otkrio zašto je nasrnuo na fotografa nakon meča sa Partizanom

Tomović otkrio zašto je nasrnuo na fotografa nakon meča sa Partizanom
Foto: Screenshot/Twitter/RED Portal | Tomović otkrio zašto je nasrnuo na fotografa nakon meča sa Partizanom

U moru skandala koji su se u četvrtak uveče desilo na stadionu Partizana nije prošao neprimjećen onaj u čijem je središtu bio bivši fudbaler Crvene zvezde. Nenad Tomović sada fudbaler AEK-a iz Larnake se po završetku susreta zaletio ka jednom fotografiju i gurnuo ga.

Ovaj fotoreporter je završio na atletskoj stazi, a saigrači su pritrčali kako bi zaustavili Tomovića.

Društvenim mrežama se proširio snimak na kojem se vidi kako prvotimac AEK-a traži nekoga, a na kraju se ispostavilo da je to fotoreporter jednog od Partizanovih portala. Pritrčao mu je i odgurnuo ga, a ovaj nesportski potez izazvao je lavinu psovki i uvreda prema iskusnom štoperu. Tomović je za medije u Srbiji otkrio pozadinu sukoba.

"Ne bih nikad tako odreagovao, ali mi je taj čovek celo drugo poluvreme psovao decu cigansku i vređao me konstantno. Da mi nije pominjao decu nikad ne bih reagovao. Morao sam da odreagujem jer mi je dirao porodicu. Igrao sam u Zvezdi, i ranije sam trpeo uvrede i ostajao imun, ali ne dam na decu“, rekao je Tomović.

Dodajmo i to da je AEK u Beogradu odigrao 2:2 u revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope i tako eliminisao Partizan pošto je u prvom meču na svom terenu slavio s 2:1.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije