Fudbal

Tragična žurka: Argentinski fudbaler pao sa terase i poginuo

Tragična žurka: Argentinski fudbaler pao sa terase i poginuo
Foto: Instagram | Tragična žurka: Argentinski fudbaler pao sa terase i poginuo

Fudbalski svijet potresla je još jedna tragedija. Ezekijel Esperon (23) je žrtva zabave u Buenos Ajresu koja je pošla po zlu.

Igrač se zabavljao s prijateljima u stanu, a poginuo je pri padu sa terase koja se nalazila na šestom spratu zgrade.

Vjeruje se da je Esperon stradao nakon što se nageo na ogradu koja nije bila dobro pričvršćena i urušila se pod njegovom težinom. Umro je nedugo nakon dolaska u bolnicu "Zubizarreta" u Buenos Ajresu.

Policija je pokrenula rutinsku istragu, iako ne sumnjaju u nasilan zločin već vjeruju da je njegova smrt rezultat nevjerovatne tragične nesreće.

Ezekijel Esperon je profesionalnu karijeru započeo u klubu Ol Bojs iz Buenos Ajresa, a potom je preselio u Porto Alegre gdje je igrao za Sport Klub Internacional. Kratko je bio i član brazilskog velikana Gremija za kojeg je odigrao jednu utakmicu, a posljednji klub bio mu je meksički Atlante. Zadnjih sedam mjeseci je bio bez kluba.

"Ol Bojs je duboko potresen smrću Ezekijela Esperona koji je igrao u našim mladim uzrastima. Izražavamo saučešće porodici i prijateljima", objavio je Ol Bojs.

"S velikom tugom primili smo vijest o smrti mladog Ezekijela Esperona koji je bio član naše ekipe 2016. i 2017. godine. Porodici i prijateljima želimo snagu u ovim trenucima boli", poručili su iz Gremia, prenosi "24sata.hr".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije