Fudbal

"Transfer" lijepe Italijanke privukao najviše pažnje na "čizmi"

"Transfer" lijepe Italijanke privukao najviše pažnje na "čizmi"
Foto: Instagram | "Transfer" lijepe Italijanke privukao najviše pažnje na "čizmi"

Ljubitelji italijanskog Kalča s nestrpljenjem čekaju novu sezonu Serije A, koja počinje narednog vikenda.

Očekuje se jedna od najzanimljivijih sezona italijanskog elitnog fudbala u posljednjih nekoliko godina s obzirom na to da su veliki klubovi dobro poslovali, doveli velika imena na Čizmu, a posebno se izdvaja transfer Kristijana Ronalda iz Reala u Juventus.

Međutim, nisu samo klubovi pravili velike transfere. Jedan od onih koji je privukao veliku pažnju na Apeninima jeste odlazak u ovom trenutku najpopularnije i najseksepilnije sportske novinarke Dilete Leote (27).

Italijanska ljepotica koja je na "Skaj sportu" stekla status kraljice Serije B prateći dešavanja u drugom rangu italijanskog fudbala prešla je na platofrmu DAZN, koja će u naredne tri sezone pratiti i dešavanja u elitnom rangu u Italiji. Iako se radi o striming platformi, navijači su oduševljeni što će Dileta izvještavati sa najvećih utakmica u Kalču.

Koliko je popularna, najbolje pokazuje Instagram, na kojem je prati 2,7 miliona fanova koji svakodnevno opsjedaju profil zanosne Italijanke. I ona kao i svi ljubitelji fudbala na Čizmi jedva čeka početak nove sezone.

Tačnije, ona je pet dana uoči početka prvenstva objavila fotografiju sa terena napisavši da je već spremna. Nema sumnje da će njenim dolaskom DAZN napraviti pravi bum na medijskom tržištu.

Pogledajte fotogaleriju i shvatićete zašto je njen "transfer" privukao toliku pažnju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije