Fudbal

Trener LA Galaksija: Ibrahimović karijeru želi završiti u Italiji

Trener LA Galaksija: Ibrahimović karijeru želi završiti u Italiji
Foto: Tanjug/AP | Trener LA Galaksija: Ibrahimović karijeru želi završiti u Italiji

Giljermo Baros Šeloto, trener Los Anđeles Galaksija, kluba za koji je posljednjih godinu i po dana igrao Zlatan Ibrahimović, izjavio je da 38-godišnji švedski fudbaler karijeru želi završiti u Italiji.

Sjajnom napadaču nedavno je istekao ugovor sa LA Galaksijem, koji nije želio produžiti, a odmah su krenule medijske špekulacije oko toga koji je klub njegova naredna destinacija. Ibrahimović je u srijedu uvečer na Twitteru potvrdio da će definitivno napustiti LA Galaksi.

"Ne znam šta će Ibra sada raditi. On je čudesan igrač, ali ne znam koji će biti njegov sljedeći korak. Možda će karijeru završiti u Napoliju ili možda Milanu. Ne znam gdje će, ali on zaslužuje i želi da završi karijeru u Italiji", rekao je Šeloto.

Ibrahimović je u svom stilu poslao oproštajnu poruku navijačima LA Galaksija, kojima je kazao da sada kada on napušta klub mogu da se vrate gledanju bejzbola.

"To je Zlatan, to je njegov način da kaže zbogom", kratko je prokomentarisao Šeloto.

Ibrahimović je blistavu profesionalnu karijeru počeo u Malmoeu FF, a zatim je igrao za Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Milan, Pari Sen-Žermenu, Mančester junajted i LA Galaksi. Za reprezentaciju Švedske, od koje se oprostio 2016. godine, upisao je 116 nastupa i postigao 62 gola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije