Fudbal

Pratite nas na Google news

Tumbaković: Pitajte Jovića da li je bio povređen

Tumbaković:  Pitajte Jovića da li je bio povređen
Foto: N.N. | Tumbaković: Pitajte Jovića da li je bio povređen
N.N.

Veliku prašinu u srpskoj javnosti izazvala je vijest madridskog lista "As", koji je plasirao priču o kažnjavanju napadača Reala Luke Jovića od strane selektora Srbije Ljubiše Tumbakovića.

Strateg "orlova" je u Viljnusu, gdje će reprezentativci Srbije u ponedeljak odigrati meč kvalifikacija za EP protiv Litvanije govorio na ovu temu.

"Luka Jović se posle utakmice sa Portugalijom javio porukom jednom članu stručnog štaba i prijavio povredu, pa je zbog toga bio odsutan sa meča u Luksemburgu. Meni se nije javio, a ja iz iskustva znam da je za takve stvari potreban razgovor, a ne poruka", rekao je selektor, dodavši da je suviše iskusan da bi se na nekoga ljutio.

"Ja radim svoj posao na način da napravim najbolji tim i najbolji rezultat. Možda je pitanje za Luku Jovića da li je zaista bio povređen. Ali, imali smo suviše problema na putu od Beograda do Vilnjusa, prilično kašnjenje leta, pa nas čeka naporan trening i priprema utakmice sa Litvanijom. O Luki Joviću možemo i posle ovog meča", rekao je Tumbaković.

(novosti.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije