Fudbal

Turnir u malom fudbalu okupio 32 ekipe

Turnir u malom fudbalu okupio 32 ekipe
Foto: Ilustracija | Turnir u malom fudbalu okupio 31 ekipu

BANJALUKA – U banjalučkom naselju Borik održan je četvrti po redu turnir u malom fudbalu. Utakmice do četvrtfinala igrane su na školskim terenima OŠ "Vuk Karadžić" i OŠ "Branko Ćopić", a završnica turnira na terenu OŠ "Branko Ćopić".

Pobjednik turnira je ekipa "Mozzart", a dodijeljene su i pojedinačne nagrade učesnicima za najbolje sportiste Borika koje su osvojili Goran Daničić, Bojan Ljubišić, Petar Kunić, Saša Čađo, Ognjen Okilj, Vladimir Đurđević, Dejan Bosančić, Draško Knežević, Luka Pejić, Darko Savić.

Ovogodišnji turnir okupio je 32 ekipe, a organizatori su za sve posjetioce i učesnike pripremili besplatan roštilj i pivo, dok su se za dobru atmosferu pobrinuli banjalučki dj-evi.

Okupljeni su uživali i u stant vožnji motorom na školskom igralištu koju je izveo poznati stant vozač Nemanja Mihajlović, a mnogobrojni gledaoci su njegove vratolomije pratili aplauzom i oduševljenjem.

Na samom kraju turnira, oko 20:00 časova, organizatori su napravili bakljadu i time se do iduće godine oprostili od mnogobrojnih sugrađana koji su došli da uživaju u sportu i druženju.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije