SP Qatar 2022.

Fudbal

U novim dresovima do vrha tabele: Mozzart podržao FK Vučijak Majevac

U novim dresovima do vrha tabele: Mozzart podržao FK Vučijak Majevac
Foto: N.N. | U novim dresovima do vrha tabele: Mozzart podržao FK Vučijak Majevac
Promocija

U Fudbalskom klubu Vučijak iz Majevca kod Doboja ljubav prema fudbalu gaje od 1976. godine.

Njihov prvi tim trenutno se takmiči u Trećoj ligi, a već godinama igraju u istim dresovima.
 
Naime, u majskim poplavama 2014. godine uništena je oprema koju su do tada koristili, pa su proteklih osam godina igrali u jedinoj garnituri koji su uspjeli da nabave. Tome je došao kraj jer ih je regionalni lider u priređivanju igara na sreću usrećio novom opremom. 
 
"Hvala kompaniji Mozzart na ovom gestu. Svi smo oduševljeni, a ovaj poklon nam je dobar podsticaj za nastavak takmičenja jer momcima novi dresovi zaista mnogo znače", kaže Nenad Ostojić iz FK Vučijak Majevac, Doboj. 
 
Njihov prvi tim čini 28 seniora, a podmladak 18 kadeta. Seniori, koji su zablistali u novim dresovima, trenutno se takmiče u Trećoj ligi RS gdje su šesti na tabeli. Ambicija im je da do kraja sezone održe poziciju ili napreduju na ljestvici, a izvjesnije je da će im to poći za rukom iduće sezone. 
Fudbaleri iz okoline Doboja tako su se pridružili porodici klubova koji se za bodove bore u opremi za znakom „M“. A takvih je na stotine širom BiH jer su novu opremu iz Mozzarta dobili u akciji "Novi dresovi za nove šampione".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije