Fudbal

U ponedjeljak potpisivanje ugovora za terene: Ovaj projekat je važan

U ponedjeljak potpisivanje ugovora za terene: Ovaj projekat je važan
Foto: NN/Arhiva | U ponedjeljak potpisivanje ugovora za terene: Ovaj projekat je važan
Nezavisne novine

Fudbalski savez Republike Srpske pokrenuo je jedan od najvećih projekata u 30 godina dugoj istoriji, poboljšanja infrastrukture "Izgradnja osam terena sa umjetnom podlogom u Republici Srpskoj" zajedničkim učešćem sa opštinama/gradovima i pripadajućim klubovima, odnosno područnim fudbalskim savezima, koji su izabrani na osnovu pristiglih aplikacija.

U cilju početka radova na ovom projektu, u ponedjeljak (15. avgust) u konferencijskoj sali Poslovnog centra "Integra" biće upriličeno potpisivanje ugovora sa predstavnicima svih gradova, opština, klubova, odnosno područnih fudbalskih saveza, koji učestvuju u projektu, piše na sajtu Fudbalskog saveza RS (FSRS).

U ime FSRS ugovore će potpisati predsjednik Saveza Vico Zeljković, a u ime aplikanata: Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja, Slobodan Javor, gradonačelnik Prijedora, Zoran Stevanović, gradonačelnik Zvornika, Miroslav Bojić, gradonačelnik Laktaša, Milan Vukadinović, načelnik opštine Foča, Milenko Avdalović, načelnik opštine Nevesinje, Boško Jugović, načelnik opštine Pale i Darko Ljubojević, predsjednik Područnog Fudbalskog saveza Banjaluka.

"Ovaj projekat je izuzetno važan za Fudbalski savez Republike Srpske, fudbalski sport u našoj republici, ali i sport uopšte, kao i za lokalne zajednice koje su putem Saveza opština i gradova Republike Srpske, odnosno njihovi klubovi, aplicirali za izgradnju terena sa umjetnom podlogom. Samo potpisivanje ugovora sa predstavnicima lokalnih zajednica, klubova i područnih saveza je svečani čin za sve nas u fudbalskoj porodici u kojoj je, na posredan i neposredan način, uključena četvrtina stanovništva Republike Srpske kroz više od 370 registrovanih klubova i ostalih organizacija", rekao je Zeljković, za sajt FSRS-a.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije