Fudbal

Ulaznice za utakmicu BiH-Sjeverna Irska 30, 20 i 10 KM

Ulaznice za utakmicu BiH-Sjeverna Irska 30, 20 i 10 KM
Foto: N/FS BiH | Ulaznice za utakmicu BiH-Sjeverna Irska 30, 20 i 10 KM

Ulaznice za utakmicu baraža za EURO 2020 između fudbalskih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Sjeverne Irske koštat će 30, 20 i 10 maraka.

Za susret koji će se igrati 26. marta u 20.45 sati na stadionu "Bilino polje" u Zenici ulaznica za tribinu "zapad" koštat će 30, "istok" 20, te "sjever" i "jug" 10 KM.

Prodaja ulaznica vršit će se u poslovnicama "Centrotransa", ovlaštene partnerske agencije Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH).

"Jedna osoba moći će kupiti dvije ulaznice za utakmicu, uz predočavanje identifikacionog dokumenta. Kupovina ulaznica maloljetnim osobama i osobama bez identifikacionog dokumenta neće biti dozvoljena. Osobi koja je već identifikovana kao kupac ulaznice na istom ili drugom prodajnom mjestu neće biti omogućena ponovna kupovina ulaznica. N/FS BiH će imati mogućnost elektronskog nadzora nad prodajom ulaznica kako bi preduzeo potrebne mjere u spornim slučajevima", saopšteno je iz N/FS BiH.

Prodaja ulaznica za polufinalnu utakmicu baraža za EURO 2020 BiH-Sjeverna Irska počeće u srijedu, 11. marta, u 9 sati.

"Molimo naše vjerne navijače, simpatizere i prijatelje reprezentacije Bosne i Hercegovine da se prilikom ulaska na stadion striktno pridržavaju uputstava za korištenje označenog ulaza na tribinu, reda i sjedišta na određenom sektoru. Mjesta su naznačena na ulaznici, te je neophodno da se isto poštuje. N/FS BiH je shodno važećim standardima FIFA i UEFA instalirao nove elektronske brojače sa čitačima ulaznica na ulazima stadiona 'Bilino polje' u Zenici, te bi svako nepoštovanje navedenih uputstava moglo izazvati nepotrebnu gužvu i dodatne procedure prilikom ulaska na određenu tribinu", istakli su iz N/FS BiH.

U slučaju plasmana reprezentacije Bosne i Hercegovine u finale play-offa, prodaja ulaznica za evetualni meč protiv Republike Irske ili Slovačke počet će dan poslije odigravanja polufinalne utakmice, u petak, 27. marta, u 9 sati.

Utakmica finala play-offa igraće 31. marta, u slučaju pobjede BiH protiv Sjverne Irske, takođe na stadionu "Bilino polje" u Zenici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije