Fudbal

Umjetnici podržali fudbalere Crvene zvezde

Umjetnici podržali fudbalere Crvene zvezde
Foto: FK CRVENA ZVEZDA | Umjetnici podržali fudbalere Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde igraju danas od 17 časova protiv Železničara utakmicu 30. kola Superlige Srbije na popularnoj Marakani.

Igrače su uoči utakmice podržali i umjetnici, među kojima je pjevač Kiki Lesendrić i glumci Aleksandar Radojičić i Predrag Vasić. Oni ističu da će najveći srpski stadion biti ispunjen.

„Prvenstvo ulazi u poslednju fazu i smatram da je našem klubu podrška neophodna kako bi osvojio sedmu titulu u nizu. Ime ne treba da bude bitno, kada je u pitanju grb Zvezde, te pozivam sve zvezdaše da ispune našu Marakanu do poslednjeg mesta. Za samo sedam dana nas očekuje večiti derbi, pa je utakmica sa Železničarom sjajna prilika da im damo dodatni motiv pred najbitniji meč u sezoni, koji može da obezbedi titulu par kola pre kraja“, izjavio je Kiki Lesendrić.

Glumac Aleksandar Radojičić je naglasio da je redovan na Marakani, kao i da postoje svi preduslovi da tribine stadiona budu ispunjene.

„Kultura svakog zvezdaša je da bude redovan na stadionu, koliko god to obaveze dozvoljavaju. Redovan sam na svakoj domaćoj utakmici, bez obzira na atraktivnost rivala. Tako će uvek biti. Vaspitan sam da sam uvek uz moj klub, a mnogi moji prijatelji se već spremaju za nedelju i meč protiv Železničara. Vreme se znatno prolepšalo, praktično je leto stiglo u Srbiju i nema dileme da imamo sve preduslove da tribine budu ispunjene. Siguran sam da će Marakana biti na svom prepoznatljivom nivou - rekao je Aleksandar Radojičić.

Da igrači zaslužuju podršku složio se i Predrag Vasić.

„Očekuje nas poslednja utakmica u regularnom delu prvenstva. Smatram da bez obzira na zvučnost protivnika, naša Marakana mora da bude ispunjena. Sedam dana kasnije nas čeka i derbi, tako da je važno Zvezdi pružiti podršku u svakoj utakmici do kraja sezone. Svi želimo još jednu titulu u nizu, a ovi igrači zaslužuju da ih što više ljudi podrži na putu ka njoj. Nedelja je dan za porodicu i odmor, a gde ćete se bolje odmoriti nego na stadionu gledajući svoj omiljeni klub. Naši navijači iz utakmice u utakmicu odličnom atmosferom šalju sjajnu sliku u svet, a nadam se da će tako biti i u nedelju“, poručio je Predrag Vasić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije