Fudbal

Uprava FK Sarajevo prihvatila ostavku Aleksandra Vasoskog

Uprava FK Sarajevo prihvatila ostavku Aleksandra Vasoskog
Foto: FK SARAJEVO | Uprava FK Sarajevo prihvatila ostavku Aleksandra Vasoskog

Upravni odbor Fudbalskog kluba Sarajevo na čelu sa predsjednikom Ismirom Mirvićem donio je odluku da prihvati ostavku Aleksandra Vasoskog.

Makedonskom stručnjaku i njegovim saradnicima, Radenku Bojoviću i Mihajlu Kostiću, čelnici „bordo kluba“ poželjeli su sve najbolje i mnogo sreće u nastavku karijere.

Ova odluka je donesena od strane Upravnog odbora zbog nezadovoljstva rezultatima u sportskom segmentu kluba, sa ciljem da se svi, u i oko kluba, ujedine i fokusiraju na utakmicu finala Kupa BiH protiv Veleža.

„Prihvatam svu odgovornost situacije u kojoj se nalazimo. Odluke koje sam donio u prethodnom periodu su napravljene sa ubjeđenjem da su najbolje odluke za klub u tom trenutku. Rezultati u sportskom segmentu pokazuju da odluke nisu bile adekvatne i sada sam toga svjestan. U klub sam zajedno sa svojim partnerom Visentom Tanom do sada investirao ogromna finansijska sredstva i spremni smo za naš grad i naš klub uložiti i deset puta više“, rekao je Ismir Mirvić.

On dodaje da je motivacija ljudi u klubu svakoga dana sve veće.

„Naša motivacija je danas veća nego što je bila juče i moje ubjeđenje u potencijal Sarajeva je iz dana u dan sve veće. Ovo je moj životni angažman. Naš grad, naš klub i naša bordo porodica to zaslužuje, a prošlost i tradicija FK Sarajeva me na to obavezuje. U sljedećem periodu ćemo donijeti i nove odluke kako bi unaprijedili klub u svakom segmentu“ istakao je predsjednik Sarajeva.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije