Fudbal

Urugvajac napušta Liverpul, njegov postupak to potvrdio

Urugvajac napušta Liverpul, njegov postupak to potvrdio
Foto: Tanjug/AP | Urugvajac papušta Liverpul, njegov psotupak to potvrdio

Urugvajski reprezentativac i napadač Liverpoola, Darvin Njunjez, gotovo sigurno će napustiti kultni stadion ''Anfield'' po završetku ove sezone.

Njunjez je prije dvije godine stigao u Liverpul za vrtoglavih 85 milijuna eura, dok očekivanja definitivno nije ispunio, a suvišno bi bilo i pričati o njegovim nevjerovatnim promašajima.

I dok ga se povezuje sa brojnim klubovima u kojima bi mogao nastaviti karijeru, Urugvajac se potrudio da ga navijači popularnih ''Redsa'' još više zamrze.

Naime, ovaj 24-godišnjak je obrisao sve fotografije u dresu engleskog velikana na društvenoj mreži Instagram. Osim toga, na posljednjoj utakmici protiv Totenhema po ko zna koji put je razočarao sve.

Na kraju pomenutog meča je Njunjez otišao ravno u svlačionicu bez ikakve komunikacije sa nekim od svojih saigrača. Pristalice bivšeg prvaka Engleske i Evrope odmah su zatražile njegov odlazak jer ''ne poštuje grb koji nosi, svoje suigrače, a ni navijače'', prenosi sportam.

Darnin je u aktuelnoj sezoni postigao 18 pogodaka u svim takmičenjima za Liverpul, uključujući 11 u Premijer ligi. Ima još četiri godine ugovora, no izvjesno ga nećemo gledati u crvenom dresu naredne takmičarske godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije